header

Despre noi

Email Imprimare PDF


Cabinetul de oftalmologie OFTAPLUS si-a inceput activitatea in decembrie 2009. 
Am deschis acest cabinet din dorinta de a oferi servicii oftalmologice de specialitate (consultatii si tratamente) pentru pacienti din toate categoriile de varsta (copii, tineri, adulti, persoane in varsta) in mod profesionist, cu aparatura moderna si performanta.

Personalul medical si-a propus sa isi foloseasca intreaga experienta acumulata in decursul anilor, in cadrul Spitalului de Urgente Oftalmologice Lahovari precum in cadrul unor clinici private, pentru a oferi servicii medicale profesioniste punand un accent deosebit atat pe confortul pacientului cat si pe posibilitatea acestuia de a ajunge sa beneficieze de aceste servicii (atat din punct de vedere financiar cat si al locatiei unde ne desfasuram activitatea).  

Inca de la deschiderea acestui cabinet ne-am fixat ca si obiective profesionale achizitionarea de aparatura pentru completarea diagnosticului oftalmologic(de ex.: aparat pentru perimetrie computerizata ce ajuta la stabilirea diagnosticului de glaucom si a altor boli oculare), precum si participarea la conferinte si congrese de specialitate astfel incat sa fim informati in legatura cu cele mai noi mijloace de diagnosticare si tratament care pot ajuta pe pacientii nostrii.

In luna Septembrie 2010 am obtinut o finantare nerambursabila pentru achizitia de aparatura medicala performanta pentru dotarea cabinetului nostru oftalmologic.

In planurile noastre de viitor se includ si parteneriate cu cabinete medicale de alta specialitate (medicina de familie, neurologie, etc.) astfel incat impreuna cu acesti parteneri sa putem oferi pacientilor nostrii o evaluare cat mai corecta a starii de sanatate.

Va dorim BUN VENIT in cabinetul de oftalmologie OFTAPLUS!

Pentru sanatatea ochilor dumneavoastra, aici va asteapta dr. Preda Crista-Elena.

 

 

Newsflash

OCT (tomografia in coerenta optica)
Am  achizitionat OCT - Tomograf in coerenta optica - produs de firma Ziess Germania. Acesta este un echipament de inalta tehnologie, care permite vizualizarea in sectiune  a structurilor retinei, a interfetei vitreoretiniene si a segmentului anterior al ochiului. Investigatia este complet neinvaziva.

Citeşte mai departe...
 
Scoala Altfel. Cu OFTAPLUS
Cu ocazia desfasurarii saptamanii Scoala Altfel, cabinetul oftalmologic OFTAPLUS a fost invitat la Scoala Nr. 179 la clasa pregatitoare pentru a sustine o lectie deschisa despre sanatatea vederii si pentru a efectua un screening oftalmologic micilor elevi.

Citeşte mai departe...
 

Who's Online

Avem 9 vizitatori online

Contact

OFTAPLUS - Cabinet Oftalmologic
  • B-dul Bucurestii Noi, Nr. 50A
    Sector 1, Bucuresti, Romania
  • Tel: 0723 OCHIUL (0723 624485)