header

Finantare nerambursabila pentru achizitia de aparatura medicala performanta

Email Imprimare PDF

Cabinetul nostru a incheiat un contract de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in calitate de Autoritate de Management si cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional la nivelul regiunii Bucuresti-Ilfov pentru finantarea proiectului “Achizitia de aparatura medicala performanta pentru dotarea cabinetului oftalmologic apartinand SC SMART DATA SERVICES SRL“ Cod SMIS 14845.

Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2007 – 2013, axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

Proiectul se va derula în localitatea Bucuresti in perioada 13.09.2010 – 13.10.2011, cu o valoare totala de 180.657,72 RON din care finantarea nerambursabila este de 145.691,72 lei.

Obiectivele propuse prin intermediul acestui proiect sunt urmatoarele:
 extinderea gamei de servicii oftalmologice oferite de cabinetul OFTAPLUS
Atingerea acestui obiectiv va fi posibila ca urmare a achizitionarii de aparatura medicala de specialitate performanta ce permite investigarea corecta si rapida a unor afectiuni oftalmologice.
In afara serviciilor medicale de baza oferite de toate cabinetele specializate in oftalmologie, ca urmare a implementarii prezentului proiect, cabinetul OFTAPLUS va putea realiza urmatoarele examene oftalmologice: verificarea corectiei optice a pacientilor, pahimetrie, perimetrie automatizata, determinarea refractiei la copii.
Prestarea acestor servicii suplimentare va permite diferentierea ofertei cabinetului si cresterea competitivitatii.
 imbunatatirea calitatii serviciilor medicale oferite
Prin implementarea proiectului, societatea isi propune eficientizarea managementului pacientilor, reducerea timpului de asteptare pentru o consultatie sau programarea unei consultatii, dar si a duratei de timp aferent etapelor de inregistrare si actualizare a datelor pacientilor, obligatorii pentru toate consultatiile, indiferent de serviciile solicitate.
 cresterea cu peste 80% a numarului de consultatii in trei ani de la implementarea proiectului
Diversificarea serviciilor va permite extinderea adresabilitatii ofertei si implicit cresterea numarului de pacienti care pot fi consultati in cadrul cabinetului OFTAPLUS.
 cresterea numarului de locuri de munca oferite
Implementarea proiectului va necesita si va permite crearea unui loc de munca.

Arhiva comunicate de presa:
- Comunicat de presa incepere proiect (ziarul Bursa nr. 193 / Marti, 5 Octombrie 2010)
- Comunicat de presa stadiu proiect (ziarul Anuntul Telefonic nr. 52 / Miercuri, 11 Mai 2011)
- Comunicat de presa finalizare proiect (ziarul Anuntul Telefonic nr. 102 / Luni, 5 Septembrie 2011)

In data de 7 decembrie 2011, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov a organizat Conferința 'Regio - realizari si perspective in regiunea Bucuresti-Ilfov'. In cadrul acestui eveniment, societatea noastra a primit diploma aniversara si placheta Regio pentru implementarea cu succes a proiectului.


Galerie foto echipamente aparatura medicala de specialitate (achizitionate prin intermediul acestui proiect):

 

sigla-oftaplus-mica

Care considerati ca este obiectivul principal al finantarii obtinute de OFTAPLUS prin intermediul Programului Operational Regional ?
 

Contact

OFTAPLUS - Cabinet Oftalmologic
  • B-dul Bucurestii Noi, Nr. 50A
    Sector 1, Bucuresti, Romania
  • Tel: 0723 OCHIUL (0723 624485)
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de
Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
  siglaregio  
www.inforegio.ro www.regioadrbi.ro